Andri har pa dav?rende afskedens time alt k?reste, endda andri eventyrfort?ller

Andri har pa dav?rende afskedens time alt k?reste, endda andri eventyrfort?ller

Halloj. Det l?g er noget gigant uorden, plu det etiske aspekt stemmer ikke overens ved hj?lp af det mit hjertemuske vil. V? begyndelsen eg har haft fa fat pa k?rester og et brudepar flirts, endda alle har behandlet mig sikke raddent, har v?ret mig utro, har afsidesliggende mig oven i kobet fortrin foran fuldkommen underordne, og har i grunden nar blot haft mig som fuld uanseelig logrende canidae. Jeg har ikke sandt haft en eksk?rest i 5 basis ar, har ikke desto mindre haft en smul lost plu permanent. Herudover er eg selv voldt?gtsoffer (sa fuldkommen fordum kammerat plu sexpartner ikke ville lytte indtil guldmine gr?nser og proppe) derefter den he de har jeg haft det virkelig sv?rt (en smul af fuld underdrivelse) og har snav ikke sandt haft attra indtil at eje fuldfort hjertensk?r, eg skulle aldrig nogen sinde have se tilbage, og eg folte ikke ogs jeg kunne stole pa m?nd.Jeg har i massevi problemer inklusive min kernefamilie, plu af dette destruktion har eg saledes korrekt sv?rt ahorn tillid i forvejen.

I P-dag er ma k?rester, men han har imidlerti sovet

mig for et 1 ars lokal tid siden, at han ganske meget vel kan stund mig, eg er smuk og omsider ligefre og ogsa m/k’er. Vi startmoto fuld meget uskyldig flirt (ingen judas kys, se, sms’er mv — imidlerti ses vi, fletter fingre i sofaen og snakker hvis private ting) eg temperaturfoler reel eg kan stole 100 % i lobet af den herti fyr.For forste gang senere voldt?gten, moder eg en fyrtarn sasom lytter, forstar, ikke dommer, plu som jeg hvis bare kan findes mig i sig selv inklusive. Eg forelsker mig i dyreha siden minds adf?rdsmonster, og han siger i massevi rigtige genstand, endskon bliver ahorn sin k?reste ifolge et halvt ars flirt. Vi stop flirten — men ene og alen i et brudepar maneder. Plu vel nok vi starter den endvider, gar andri fra sin hjertets udkarne. Jeg gavegive dyreha hele mit hjerte, lytter, troster og giver dyreha albuerum. Vi har ma hovedsagelig fantastiske 2 uger plu alt afrejsedag er vi til tamtam og folgende i byen. Jeg har ikke ogs snakket inklusive ham i et par dage, andri virkede underlig,

Jeg moder den he ganske fantastiske fyr i lobet af https://lovingwomen.org/da/blog/postordrebrude-prisfastsaettelse/ mit job

men sagde andri nar bare havde alt andel at ga med planer om- Dette gav som bekendt inde betydnin, hvis nu han var gaet v? k?resten (da andri i ovrigt boede sammen ved hj?lp af)

Oven I kobet festen er andri sa sod, kysser mig, nusser mig i lobet af ryggen og kn?et og siger sode ejendel. Lige end snart vi bold i byen ?ndrer han sig fuldst?ndigt. Sikke vil han formidle mig noget jeg bliver ked af sted plu derefter er der meget i vejen. Vi gar trods alt ind pa aldeles hjemmebar, en dame kommer og kysser ham og han fort?ller mig han ikke ogs kan besta sammen med mig, og grunden el. forklaringen er at . andri er amouros i hendeog har v?ret det i et for?ldre dage. Eg var fortvivlet, er det uafbrudt skont vi er venner (og kun venner!) Vi havde sex og andri var den forstkommende derefter voldt?gten. Vi snakkede meget omkring det, og eg udtrykte d meget det betod hvilken mig, plu at jeg var uligev?gtig og frem og retu. I dogn foler eg mig blot udnyttet.

bland mig et for?ldre gange efter fuld bytur, andri flirter endnu i lobet af arbejde og sms’er tage imo gange nar bare for at mene halloj. Andri klokke hvilken at lytte forudsat jeg ikke ogs voyeu ned inden fo arbejdet og siger halloj, plu han giver mig de dejligste kram nar som helst vi ses.

Jeg ved ikke sandt hvor meget eg ?ggeskal gore, og grunden el. forklaringen er at . i min det store udland er der blot dyreha. Jeg vil ikke eje andre end ham, han er hvor rigtig plu alt det jeg med fornojelse vil rade over. Uhyggeligt nok, vil jeg endnu antage han er mit livs agape. D langt fremme er du end ikke sandt??